Els nostres serveis estan orientats a un sol objectiu: aconseguir-ho!

Propera xerrada Apunta't!

A COL·LAB realitzem un acompanyament i assesorament 360º durant tot el trajecte, atenent a grups joves, adults, grans, famílies i col·lectius vulnerables. T’ajudem a formar la teva comunitat, pots iniciar el procés tu sol, amb un parell d’amics o amb el grup ja complet!

Xerrades Informatives Lliures

Xerrades Informatives Lliures

Oferim xerrades informatives periòdiques on expliquem el concepte cohousing, les seves característiques, les seves variants i els seus avantatges. També presentem el que COL·LAB ofereix per fer realitat un projecte cohousing i obrim un debat amb l'objecte de resoldre tot dubte que pugui sorgir. Estàs convidat, apunta't a la nostra propera xerrada aquí .

Formació de Comunitats

Formació de Comunitats

Orientem en la formació de grups afins i posem a la seva disposició el mètode i les eines necessàries perquè aconsegueixin de forma activa, participativa i eficaç els seus objectius. Oferim teoria i pràctica relatives a organització, resolució de conflictes, auto-gestió, elecció de delegats per funcions i en general, tot el necessari per a un bon funcionament col·laboratiu.

Localització

Localització

Participem activament en la localització ideal del cohousing. Col·laborem en la cerca del terreny i realitzem els estudis de viabilitat dels llocs o finques seleccionats. Analitzem detalladament els aspectes urbanístics, arquitectònics i financers. En definitiva, oferim totes les dades per encertar en l'elecció del lloc.

Assessoria Legal

Assessoria Legal

Amb l'ajuda els nostres assessors fem un acompanyament a mida. Cada grup trobarà la millor modalitat legal per al seu particular cohousing. També guiem en el procés de finançament, adquisició del terreny, tramitació de llicències i en general, en tots aquests enutjosos processos administratius. COL·LAB li ho posa fàcil.

Arquitectura

Arquitectura

Com a arquitectes, la nostra vocació és servir d'intèrprets dels somnis i necessitats del grup. El guiem a través del procés de disseny, des de les primeres idees fins a la materialització. Per descomptat, també considerem els aspectes tècnics, urbanístics i econòmics. Expliquem d'una manera transparent els pros i els contres de cada decisió per arribar a un projecte coherent i eficient, dins de la normativa, del pressupost, i sobretot, fidel a la voluntat del grup i de cadascun dels seus membres.

Gestió de Pressupostos

Gestió de Pressupostos

Mantenim un estret seguiment dels pressupostos, des dels inicials orientatius fins als detallats, una vegada definit el projecte. D'aquesta forma sabem a tot moment si estem dins de les previsions. Per norma demanem sempre tres pressupostos. Els analitzem, els comparem, els negociem, amb i per al grup. Finalment vetllem per que es compleixin: no volem sorpreses.

Edificació

Edificació

Controlem l'obra de principi a fi, complint estrictament amb les normatives i estàndards de qualitat vigents... i les nostres, encara mès exigents. Un representant del grup formarà part de l'equip professional en les reunions d'obra, per la qual cosa tots els participants sempre estaran al corrent de les fases de la construcció. Es farà lliurament del projecte clau en mà amb totes les garanties.

Serveis Post Lliurament

Serveis Post Lliurament

Fins i tot després de finalitzar l'obra, COL·LAB sempre estarà a prop, ajudant en tot allò que la comunitat pugui necessitar. Per exemple els serveis de manteniment de l'edifici, el suport perquè la comunitat segueixi funcionant harmònicament o facilitant la relació amb instàncies socials i administratives. Volem que l'experiència cohousing perduri en el temps.