Som una cooperativa amb vocació creativa, resolutiva i amb una llarga trajectòria professional

Propera xerrada Apunta't!

COL·LAB porta a l’ADN l’economia social i solidària. Fundada per arquitectes especialistes en habitatge social, hem creat una xarxa dinàmica de col·laboradors amb qui compartim valors i una àmplia experiència. Aconseguim així adaptar-nos a cada repte amb eficàcia i proximitat, creant projectes de màxima qualitat social i arquitectònica.

 

La nostra missió

A COL·LAB fem costat a grups de persones en la definició i el disseny dels seus projectes d’habitatges col·laboratius. Actuem com a intèrprets solucionant els aspectes tècnics, legals i econòmics de cada iniciativa. Aportem la nostra experiència avalada per mes de 200 projectes construïts, guiant als grups fins a la materialització dels seus propis co-llars, personalitzats, dignes, assequibles i sostenibles.

La nostra visió

Imaginem una Catalunya on les persones siguin les impulsores dels seus propis projectes d’habitatges col·laboratius, on l’accés a aquests projectes sigui factible i senzill, i que això impliqui per als usuaris una estabilitat a llarg termini en habitatges per a tota la vida. D’aquesta manera haurem contribuït a l’evolució d’una societat més justa per a tots.

 Ana Fernandez

Arquitecta superior per la Universitat Nacional de Buenos Aires, 1985. Ha realitzat el curs de postgrau Ville et Patrimoine a l’Escola Nacional d’Arquitectura i del Paisatge de Bordeus, França, 1987-1989.

Ha treballat a França, Anglaterra i especialment a Holanda on durant 10 anys va desenvolupar projectes d’arquitectura social (entre ells projectes cohousing) com a arquitecta-líder del despatx KAW architecten en adviseurs. En 1996 realitza un viatge d’estudis al Japó sobre el tema d’habitatge social. En 2004 s’estableix a Barcelona, des d’on dirigeix el despatx archi_collective.

L’any 2015 crea COL·LAB amb total convenciment sobre aquesta fórmula de co-viure la vida. Encara continua realitzant projectes cohousing a Holanda.

COAC 64365-3

www.archicollective.com
LinkedIn

Daniel Nassar

Arquitecte superior per la Universitat de Xile, Cum laude, 1983. Ha exercit labors docents en Disseny Arquitectònic i Construcció, i obtingut diversos premis relacionats amb l’Habitatge Social i Col·lectiu. Ha realitzat cursos de doctorat en la UPC de Barcelona, ciutat on s’estableix en 1986.

Des de llavors, ha construït més de 190 projectes dels quals més de la meitat corresponen a habitatge col·lectiu a Catalunya. És expert en construcció en fusta i creador d’un sistema constructiu propi d’habitatges modulars. Actualment és professor del curs “Fusta constructiva” organitzat pel Gremi Fusta i Moble.

Crea COL·LAB segur que aquest model constitueix una apassionant evolució de l’arquitectura i la societat.

COAC 19722-1

www.nassar.archi 
LinkedIn

El nostre equip

En assessoria econòmica, legal i financera els professionals del Centre de Gestió Colaboratiu de Manresa SCCL, experts en la prestació de serveis a societats cooperatives de l’economia social des de 1987.

www.centrege.com

En formació de grups la psicòloga Carmen Escudero, psicoterapeuta gestáltica, i coach PNL, amb àmplia experiència en comunicació i gestió del conflicte.

LinkedIn

I els nostres tècnics de confiança, que col.laboren en la mesura requerida per les necessitats de cada grup.