QUÈ ÉS COL·LAB

L’any 2015 vam fundar aquesta cooperativa per a dedicar-nos de manera exclusiva al desenvolupament dels habitatges cooperatius en cessió d’ús al territori català.

Imaginem una Catalunya on les persones siguin les impulsores dels seus propis projectes de cohabitatge, on l’accés a aquests sigui factible i senzill, i que això impliqui per als usuaris una estabilitat a llarg termini en habitatges per a tota la vida.

 

Per a aconseguir-ho, treballem d’acord amb els nostres valors i principis:

CONEIX-NOS

Ens sentim traductors de les vostres idees i responsables de realitzar una interpretació crítica dels vostres somnis i realitats.

Ana

ANA FERNANDEZ

Sóc arquitecta superior per la Universitat Nacional de Buenos Aires (1985). Vaig realitzar el curs de postgrau Ville et Patrimoine a l’Escola Nacional d’Arquitectura i del Paisatge de Bordeus, França, 1987-1989.

He treballat a França, Anglaterra i especialment a Holanda, on durant 10 anys he desenvolupat projectes d’arquitectura social (entre ells projectes d’habitatge cooperatiu) com a arquitecta-líder del despatx KAW architecten en adviseurs. L’any 1996 vaig realitzar un viatge d’estudis al Japó sobre el tema d’habitatge social i al 2004 em vaig establir a Barcelona, des d’on dirigeixo el despatx archi_collective.

Creo COL·LAB amb total convenciment sobre aquesta fórmula de co-viure, mentre encara continuo realitzant projectes de cohabitatge a Holanda.

COAC 64365-3  ·  www.archicollective.com

Daniel Nassar

DANIEL NASSAR

Sóc arquitecte superior per la Universitat de Xile, Cum laude (1983). He exercit labors docents en Disseny Arquitectònic i Construcció i obtingut diversos premis relacionats amb l’Habitatge Social i Col·lectiu.

Vaig realitzar cursos de doctorat a la UPC de Barcelona, ciutat on em vaig establir l’any 1986. Des de llavors, he construït +190 projectes dels quals més de la meitat corresponen a cohabitatge a Catalunya. Sóc expert en construcció en fusta i creador d’un sistema constructiu propi d’habitatges modulars. Actualment, sóc professor del curs “Fusta constructiva” organitzat pel Gremi Fusta i Moble.

Creo COL·LAB segur que aquest model constitueix una apassionant evolució de l’arquitectura i la societat.

COAC 19722-1 · www.nassar.archi

ELS NOSTRES COL·LABORADORS:

Hem creat una xarxa dinàmica de col·laboradors amb qui compartim valors i una àmplia experiència.

Aconseguim amb això adaptar-nos a cada repte amb eficàcia i proximitat, creant projectes de màxima qualitat social i arquitectònica.

Assessoria econòmica/legal

Gestió de grup

I els nostres tècnics de confiança, que col·laboren en la mesura requerida per les necessitats de cada grup.