Ens han entrevistat a la ràdio RAC1!

Aquest passat mes d’agost vam tenir l’oportunitat de sortir a la ràdio més escoltada de Catalunya, RAC1, al programa de tardes “Versió Estiu” per parlar de COL·LAB i del projecte AfloremA través de l’entrevista vam poder explicar l’origen del cohabitatge, els seus pilars fonamentals així com també vam poder explicar amb detall en què consisteix, quines són les condicions i la finalitat del projecte Aflorem, un projecte pioner que dóna una alternativa a un col·lectiu vulnerable que fins ara no la tenia.

Read More

La revista “En Marcha” de COCEMFE publica un reportatge sobre el projecte Aflorem

El projecte Aflorem, el cohousing per a sèniors i persones amb diversitat funcional que tenim actualment en marxa a COLAB, ha estat protagonista d’un reportatge en la Revista En Marcha nº134: ‘Cohousing’, turismo inclusivo y Estrategia Europea de Discapacidad’ de COCEMFE (Confederación Española de Personas con Discapacidad Física y Orgánica).

Read More

Hem participat a la #MadridAccesibilityWeek organitzada per Fundació ONCE i la Universitat de Jaén

Aquesta setmana de l’17 a el 21 de maig ha tingut lloc la vuitena edició de la #MadridAccesibilityWeek, sota el lema «Nous models de ciutat i habitatge centrats en la persona». Aquest any, la modalitat ha estat en línia però ha vingut carregada d’activitats, ponències, nous projectes, treballs en equip, visites virtuals, etc. Des de COLAB hem participat en una xerrada online juntament amb Javier del Monte sobre “La infraestructura dura i tova del cohousing».

Read More