cohousing_LAB crea i gestiona projectes d'habitatge col·laboratiu

Propera xerrada Apunta't!

Des de COLAB fem costat a grups de persones en la definició i el disseny dels seus projectes d’habitatges col·laboratius, perquè es converteixin en els protagonistes. Actuem com a intèrprets solucionant els aspectes tècnics, legals i econòmics de cada iniciativa. Aportem la nostra experiència avalada per més de 200 projectes construïts, la gran majoria habitatge col·lectiu a Catalunya, guiant als grups fins a la materialització dels seus propis co-llars, personalitzats, dignes, assequibles i sostenibles.

 

La nostra missió

COLAB té per objecte assistir a grups de persones que vulguin desenvolupar els seus propis habitatges col·laboratius o cohousing.

Amb el seu coneixement, experiència i un protocol propi llargament provat, guia al grup en el complex procés de la autopromoció, facilitant i agilitant la consecució dels objectius. Sempre centrant-se en els usuaris i defensant els seus interessos, per a una apropiada presa de decisions. Protegeix i informa a la comunitat en el complex sector immobiliari i de la construcció perquè el grup pugui, amb seguretat, prendre les regnes del seu propi projecte.

La nostra visió

Volem contribuir activament en el canvi de valors de la societat i en particular del sector immobiliari, recuperant el seu fi social i retornant el protagonisme als usuaris. Estem resolts a demostrar que la transparència, l’ètica i l’estètica són actius necessaris, possibles i viables en un sector fins ara segrestat per l’especulació i les males pràctiques.

L’era col·laborativa suposa una necessària evolució de la nostra societat, és un signe inequívoc d’intel·ligència col·lectiva i pilar fonamental de la sostenibilitat. COLAB vol, amb humilitat i resolució, facilitar aquest procés.

 Ana Fernandez

Arquitecta superior per la Universitat Nacional de Buenos Aires, 1985. Ha realitzat el curs de postgrau Ville et Patrimoine a l’Escola Nacional d’Arquitectura i del Paisatge de Bordeus, França, 1987-1989.

Ha treballat a França, Anglaterra i especialment a Holanda on durant 10 anys va desenvolupar projectes d’arquitectura social (entre ells projectes cohousing) com a arquitecta-líder del despatx KAW architecten en adviseurs. En 1996 realitza un viatge d’estudis al Japó sobre el tema d’habitatge social. En 2004 s’estableix a Barcelona, des d’on dirigeix el despatx archi_collective.

L’any 2015 crea COLAB amb total convenciment sobre aquesta fórmula de co-viure la vida. Encara continua realitzant projectes cohousing a Holanda.

COAC 64365-3

www.archicollective.com
LinkedIn

Daniel Nassar

Arquitecte superior per la Universitat de Xile, Cum laude, 1983. Ha exercit labors docents en Disseny Arquitectònic i Construcció, i obtingut diversos premis relacionats amb l’Habitatge Social i Col·lectiu. Ha realitzat cursos de doctorat en la UPC de Barcelona, ciutat on s’estableix en 1986.

Des de llavors, ha construït més de 190 projectes dels quals més de la meitat corresponen a habitatge col·lectiu a Catalunya. És expert en construcció en fusta i creador d’un sistema constructiu propi d’habitatges modulars. Actualment és professor del curs “Fusta constructiva” organitzat pel Gremi Fusta i Moble.

Crea COLAB segur que aquest model constitueix una apassionant evolució de l’arquitectura i la societat.

COAC 19722-1

www.nassar.archi 
LinkedIn

El nostre equip

En assessoria econòmica, legal i financera els professionals del Centre de Gestió Colaboratiu de Manresa SCCL, experts en la prestació de serveis a societats cooperatives de l’economia social des de 1987.

www.centrege.com

En formació de grups la psicòloga Carmen Escudero, psicoterapeuta gestáltica, i coach PNL, amb àmplia experiència en comunicació i gestió del conflicte.

LinkedIn

I els nostres tècnics de confiança, que col.laboren en la mesura requerida per les necessitats de cada grup.